Kodel
Predstavitev
Reference
Betonski izdelki
Nepremičnine
Podatki

Predstavitev

Kodel

Družbo Kodel, d.o.o. je leta 1991 ustanovilo Splošno gradbeno podjetje Konstruktor d.d. Sedež družbe je že od ustanovitve na Miklavški c. 59, v Spodnjih Hočah, kjer smo v letu 2001, po prehodu družbe v zasebno last, uspeli postaviti ustrezno moderno, veliko halo, potrebno za izvajanje naših dejavnosti.

V desetih letih izvajanja dejavnosti, nam je ob skrbi za zagotavljanje čimboljših delovnih pogojev za pridobivanje znanj in izvajanje del naših delavcev, uspelo zaposliti in izučiti team 50 gradbenih delavcev, ki je s kompleksnimi znanji in pestro ponudbo naših storitev, sposoben zadovoljiti široke potrebe naših strank s področja gradnje in adaptacije objektov, fasaderskih, slikopleskarskih ter črkopleskarskih del, prodaje betona in betonskih izdelkov.

Tako nam je do danes, uspelo izgraditi in ohraniti sloves gradbenega podjetja, ki s celovito ponudbo izdelkov in storitev, kvalitetno in cenovno ugodno, izpolnjuje vse prevzete obveznosti, prvenstveno v interesu svojih naročnikov in kupcev, saj se zavedamo dejstva, da le kvaliteta opravljenih storitev po konkurenčnih cenah, omogoča dolgoročni obstoj in razvoj podjetja.

V kolikor želite, da vam posredujemo še kakršnekoli dodatne informacije, v zvezi z opravljanjem naših dejavnosti, vas prosimo, da nas obiščete na sedežu naše družbe ali pokličete na tel. št. 02 613 01 60, ali pošljete svoja vprašanja po pošti, po faksu ali elektronski pošti.

Direktor:
Zmago Perše, ing.

Betonarna